ENGELSİZ MATEMATİK

Okul öncesi eğitim kurumlarında görme yetersizliğinden etkilenmiş 36-72 ay çocukların duyularını kullanarak sayı kavramı, şekil kavramı ve tane kavramını kazandırmak amacıyla özgün beceri eğitim kitabı tasarlamaları sağlanacaktır. Öğrencilerimizin eğlenerek oynayacakları ,oynayarak öğrenecekleri yaşam boyu öğrenme vizyonuna uygun özgün tasarım ile engelsiz bir hayatı bağdaştırmaları sağlanacaktır. gençlerimiz görme yetersizliğinden etkilenmiş bireylere olumlu yönden yaklaşımlar sergileyecek, tasarladıkları matematiksel beceri kitabı ile eğitim içerisinde aktif rol alarak önyargılarından arınmış bir topluma öncülük edecektir.

Proje Hedefimiz:Görme yetersizliğinden etkilenmiş okul öncesi eğitim dönemi çocukların matematiksel kavramları(sayı-tane-şekiller) eğlenceli ve yetersizliklerinin etkilerini en az hissedecekleri şekilde öğrenmelerini sağlamak.

24-02-202224-02-202224-02-2022

Yayın: 10.02.2022 - Güncelleme: 26.02.2024 10:30 - Görüntülenme: 157