May

“Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.”

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

May

"Her Nefeste Hayatı Hisset" projesiyle Fatma Süleymanoğlu öğretmenimizin koordinatörlüğünde okulumuz 9. Sınıf öğrencilerine, rehber öğretmenimiz Nuran Tataroğlu tarafından Tütün bağımlılığını hakkında bilgilendirme semineri verildi.

May

Projeye adını veren "Her Nefeste Hayatı Hisset"  sloganıyla okulumuz 11/A Hasta ve Yaşlı Hizmetleri ve 11B/Çocuk Gelişimi öğrencileri, Fatma Süleymanoğlu öğretmenimizin rehberliğinde domates tohumu ektiker ve çıkan fideleri okulumuzun bahçesinde toprakla buluşturdular.

May

Projeye adını veren "Her Nefeste Hayatı Hisset" sloganıyla sigara bağımlılığına dikkat çekmek ve sigaranın zararları konusunda farkındalık oluşturmak için  Fatma Süleymanoğlu öğretmenimizin rehberliğinde  afiş tasarımı etkinliği düzenlendi. Hazırlanan afişler panoda sergilendi.

May

Bilişim Teknolojileri Alanı 11. Sınıf öğrencileri velilerine 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında yapılacak olan İşletmelerde Mesleki Eğitim ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Toplantı Koordinatör Müdür Yardımcısı Fikriye HÜNER, alan öğretmenleri Ayşegül KALINÇ , Rıza ODABAŞI , velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

May

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimizi idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Mezun olan öğrencilerimize yaşamları boyunca başarı ve mutluluk dileriz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Kızılay ve Kan Bağışı kulübü pano hazırlamıştır.

May

2023-2024 eTwinning School Ödül Törenine katılarak okulumuz adına e Twinnig School ödülümüzü aldık. E Twinning projeleri yaparak ödül almamıza katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Ben Her Yerde Varım projesi kapsamında müze görmeyen öğrenci kalmasın sloganıyla okulumuz öğrencileri 04/05/2024 tarihinde Yeliz Akyıldız, Ceylan Konucuk ve Emel Oğur öğretmenlerimizin rehberliğinde; Etnoğrafya, Resim Heykel ve Anadolu Medeniyetleri Müzelerine geziye gitmişlerdir. Müze ve tarih bilinci kazanmışlardır.

May

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında okulumuz Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alan öğretmeni Selin Aktan tarafindan 9.sınıf öğrencilerine sağlıklı beslenme kültürü olusumunu saglamak için  kişisel bakim ve besin hijyeni konusunda eğitim verilmistir.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Mayıs Ayı çalışması Yunus Emre Okumaları panosunun hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.