Sen Gülerken Dişlerinde Gülsün

Projemiz Gülhan Yıldız ve Gülşah Bıyyık Öğretmenlerimizin önderliğinde öğrencilerimiz  Edanur Bozkurt ve Esra Bozdoğan tarafından gerçekleştirildi.

Proje Okulumuzda diş sağlığına önem verilmesini sağlamayı , düzenli rutin diş muayenesinin önemini kavratmayı ve alışkanlık kazanmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.Sağlığın bir bütün olduğunu ağız ve diş sağlığında oluşan rahatsızlıkların tüm organları etkilediğinin öğrenciler tarafından algılanması hedeflenmektedir.

Diş hekimine giden öğrencilerin, diş hekimine gitmeden önceki uygulanan ankete verdikleri cevaplarla diş hekimine gittikten sonraki ankete verdikleri cevaplar karşılaştırılarak ağız ve diş sağlığının genel sağlık üzerine etkileri incelenmiştir.

Ayrıca proje ile okulumuz öğrencilerinde ağız ve diş sağlığı hususunda farkındalık oluşturulmak amaçlanmaktadır.

Yayın: 15.05.2017 - Güncelleme: 24.12.2021 12:15 - Görüntülenme: 1034