Üreğil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Vizyon
Mesleki ve Teknik Eğitimde başarı ve kalite dendiğinde akla gelen ilk isim olmaktır.
Misyon
Milli eğitimin temel amaçlarına uygun , Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, düşünen, sorgulayan, tasarlayan, üreten, kendini sürekli yenileyebilen, çağdaş yaşama uyum sağlayabilen, mesleki idealleri olan, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Başarılarımız; Okulumuz menüsü altında bulunan Başarılarımız başlığındadır. Lütfen ziyaret ediniz.
Öğretim Şekli :Okulumuzda TAMGÜN-Normal Eğitim verilmektedir.
EGO, Özel Halk Otobüsleri ve Dolmuş
Var
DOSTLAR MAH. BEDRETTİN CÖMERT CAD. NO:1
İl Merkezine uzaklık 7 km, Mamak İlçe Merkezine uzaklık 2 km
Okulun Sınav Başarı Durumu
2020 yılında mezun olan 20, 2021 yılında mezun olan 8 öğrencimiz aynı yıl yükseköğretim kurumlarına yerleşmiştir
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Voleybol, Basketbol, Dart, Atletizm, Masa Tenisi ve Jimnastik Takımları ile Halk Oyunları Ekibi bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz bir çok farklı alanda proje faaliyetleri yürütmektedir. Tüm projelerimize Projelerimiz isimli menüden ulaşabilirsiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Diğer Hususlar
Öğrenci Türü: Kız Eğitim Öğretim Şekli: Normal Tekli Eğitim Pansiyon: Bulunmamaktadır