ANKARA / MAMAK - Üreğil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

2023-2024 eTwinning School Ödül Törenine katılarak okulumuz adına e Twinnig School ödülümüzü aldık. E Twinning projeleri yaparak ödül almamıza katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Ben Her Yerde Varım projesi kapsamında müze görmeyen öğrenci kalmasın sloganıyla okulumuz öğrencileri Yeliz Akyıldız, Ceylan Konucuk ve Emel Oğur öğretmenlerimizin rehberliğinde; Etnoğrafya, Resim Heykel ve Anadolu Medeniyetleri Müzelerine geziye gitmişlerdir. Müze ve tarih bilinci kazanmışlardır.

May

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında okulumuz Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alan öğretmeni Selin Aktan tarafindan 9.sınıf öğrencilerine sağlıklı beslenme kültürü olusumunu saglamak için  kişisel bakim ve besin hijyeni konusunda eğitim verilmistir.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Mayıs Ayı çalışması Yunus Emre Okumaları panosunun hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri mezuniyet sevinçlerini "Ata'ya Vefa " Ziyereti gerçekleştirerek ölümsüzleştirdiler. Mezun olan tüm öğrencilerimize gelecek yaşantılarında başarılar diliyoruz.

Nis

KUT'ÜL AMARE ZAFERİ(29 NİSAN 1916) NİN 108.YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA PANOMUZ HAZIRLANMIŞTIR.

Nis

Sosyal etkinlik dersi kapsamında 11 Hasta ve Yaşlı Bakımı ve 11B Çocuk Gelişimi sınıfı öğrencileri Fatma Süleymanoğlu öğretmenimiz rehberliğinde "İlmekleri kaçırırım dersleri kaçırmam"  sloganıyla toka, taç örme ve kolaj çalışması etkinliği gerçekleştirdi. Yapılan bu etkinlik ile öğrencilerde sorumluluk duygularını geliştirmek, stres azaltma, zihinsel rahatlama sağlamak, çevresel farkındalık kazandırma  ve el becerilerini kullanarak üretim yapmalarını destekleyerek yeni beceriler kazandırmak amaçlanmıştır.

Nis

Okulumuzda üçüncüsü yapılan Tübitak 4006 Bilim Fuarını İlçe Mili Eğitim Müdürü Sayın Elif ÖZBEK, Değerli Şube Müdürlerimiz, Değerli Okul Müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyle gerçekleştirdik.  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Elif ÖZBEK ve Okul Müdürümüz Ali CANPUNAR'ın açılış konuşmalarını yapmalarının ardından , açılış kurdelasının kesimiyle fuarımız gerçekleştirildi. Tübitak 4006 Bilim Fuarımızda 60 öğrenci ,25 öğretmenin katılımı ile 18 proje sergilendi.  Proje Yürütücümüz Aysun AVAN başta olmak üzere  projelerin ortaya çıkmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Fuarımızı incelemeye gelen Bülent Karalı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine ziyeretleri ve fuarımıza verdikleri destek için teşekkür ederiz.