2023 e-TWINNING ULUSLARARASI KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ KAZANDIK

e-Twinning projesinde okulumuz  "Be Ego;Not Ego" ve "Değerlerimize Yolculuk" olmak üzere 2 proje ile Uluslararası Kalite Etiketi kazandı.

2021-2022 Öğretim yılı içerisinde Üreğil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak "Be Eco; Not Ego' isimli E Twinning Projemizi tamamladık. 2022 yılı Temmuz ayında projemizin Ulusal Kalite Etiketi ödülüne layık görüldü. Projemizin uluslararası düzeyde ortaklığı ve etkinlikleri olduğu sebepleri ile Üreğil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, E Twinning Uluslararası Kalite Etiketi ödülü verilmiştir. Projemizin yürütücü öğretmenleri Murat Kaçmaz'a ve Pınar Tosunağaoğluna ve projede yer alan öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

16-06-2023

2021-2022 Öğretim yılı içerisinde Üreğil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak "Değerlerimize Yolculuk' isimli E Twinning Projemizi tamamladık. 2022 yılı Temmuz ayında projemizin Ulusal Kalite Etiketi ödülüne layık görüldü. Projemizin uluslararası düzeyde ortaklığı ve etkinlikleri olduğu sebepleri ile Üreğil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, E Twinning Uluslararası Kalite Etiketi ödülü verilmiştir. Projemizin yürütücü öğretmenimiz Ayşegül KALINÇa ve projede yer alan öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

16-06-2023

Yayın: 16.06.2023 - Güncelleme: 16.06.2023 21:58 - Görüntülenme: 155